Na, ma is volt egy jó fárasztó napunk. Kezdjük azzal, hogy tegnap este megtettünk mindent azért hogy ma "fáradtak" legyünk.. elég későn feküdtünk le..
Nagy nehezen összevakartuk magunkat és elindultunk a verőfényes napsütésben a belvárosba. Meg kell hagyni, az időjárás nagyon kegyes hozzánk, kopp kopp kopp.
Bementünk először a suliba, megmutattam Mayának milyen is itt az iskola rendszer. Azt ígérte majd a kommentekbe ír egy kis élmény beszámolót. kiváncsian várjuk.
Nem tudom korábban említettem e, de a suliban van egy elég nagy Európa térkép, amin jelölve vannak hogy a sulinak hol vannak társintézményei, és néhány kép róluk, így a falon található a mi kedves kis iskolánk is :)















Aki nem látná a fejem felett jobbra.. :)

Ezután folytattunk az utunkat a belvárosba. korábban már hallottam, minden hónap egy vasárnapján nyitva vannak az üzletek és sok helyen leárazás van. sikerült kideríteni, hogy ez most vasárnap lesz, szóval mehetünk ámokfutni (van egyátalán ilyen szó?! :D )
A városban sétálgatva, megláttunk egy szép fehérnemű boltot.. melyik nő tudna ellen állni ennek.. mi is betértünk. A kívülről fehérnemű boltnak látszó üzlet belül valójában egy exkluzívabb sex shop volt :) Nem bírtuk ki, készítettünk néhány lesi fotót, mivel elég sokkoló dolgokat láttunk. Valahogy nem olyan volt mint az otthoniak.. (persze fogalmam sincs az valójában milyen, csak mesélték.. :p ) nem volt olyan perverz, vagy nem is tudok ide jó szót mondani.. ebből már úgysem jövök ki jóóóóóóóóóóóóól... :) inkább egy kép a látottakról..















Valójában sajna nem adja vissza kép, milyen volt a hely, de semmiképpen nem olyan mint otthon..

Azt hittük a perverziónak itt vége.. de nem volt.. békésen sétálgattunk az utcán, mikor felfedeztük, EZT:



























Igen, igen, jól látjátok. ÓVSZER BOLT. a sültkrumpli bolt után azt hittem ennél extrémebb már nem jöhet. Bementünk, és lássatok csodát, óvszert árulnak :D meg néhány ilyen viccesebb témába vágó tárgyat. De alapvetően minden színben, méretben, ízben, és minden egyéb variációban kapható óvszer óvszer és még egy kis óvszer. Azért a meggondolatlanoknak, akik nyitvatartási időben nem térnek be ide egy kis shoppingra a biztonság kedvéért elhelyeztek a bejáratnál egy autómatát is, első a biztonság, ezt ne feledjétek ;) :D

Azt hiszem a nap többi részének történései, pl döner ebéd, sétálgatás, shoppingolás.. nem részletezném.. úgyse érdekel senkit :)
inkább néhány kép:















Maya a bulihelyek előtt.. ide megyünk ma este.




























Az itteni színház. A külseje olyasmi szobrokkal van kirakva (előtte, a tetőn, a falon), mintha egy színdarabból lenne, vagy hogy mondjam :)
















Hazafele még beugrottunk a Volksparkba, ami épp útba esett, és ejtőztünk kicsit.. mert az jó.

Sajnos ma nem készültek túl jó képek... dehát nem lehet semmi sem tökéletes.. úgyhogy mára ennyi, és most irány az iccaka!
jók legyetek!

Ja, és még annyi.. egyik nap Bia tesója meghallotta hogy hs7-t hallgatok, és megtetszett neki.. azóta 24 órában Mártát meg Dél Amerikát hallgatunk :D ha ezt tudná a HS7 milyen jó marketinget nyomatok itt nekik.. :D

Ja, és csak hogy lássátok.. vásároltunk is abban a boltban...












na szép estét :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokitti.blog.hu/api/trackback/id/tr371042857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rumors 2009.04.02. 22:45:40

most így hirtelen csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy:

Jó szórakozást estére, csajok! ;)

én meg ápolgatom fájós lábamat, nem mintha ez érdekelne bárkit is. :( :)

rumors 2009.04.02. 23:55:09

jesszus mi az az izé a nyelveteken/ben? :D

totyinka 2009.04.03. 00:17:17

nem akarok kötekedni, de ehető kotont vettetek?:D
vagy mijarák az?

kidddo 2009.04.03. 00:51:52

maycsi és kiskitti üdvözöl mindenkit és indultunk partyzni... miután megittunk egy fél liter 11 eurós vodkát és maya összetört egy poharat koccintás gyanánt :D byeeeeeee

2009.04.03. 17:47:49

nem is mondtátok, hogy ma mentek Amsterdamba, ha felkeltetek lehet elmegyek veletek poénból. sweeeet

D.O.M.I.N.O 2009.04.03. 21:58:40

Héjja!

Elolvastam megint mindent. Néztem a utolsó képet és szerintem az egy "olyan" alakú kis szopogatós cukorka.

kidddo 2009.04.04. 01:12:28

@zÉ: te miről beszélsz?! :D hallod.. ne igyál.. rosszat tesz neked.. rongálsz, félre beszélsz.. kiesnek a dolgok.. szedd már össze magad :)

kidddo 2009.04.04. 02:24:44

az senkit nem botránkoztat meg hogy van egy CONDOM bolt a városban?! nem egy illatszeres.. vagy egy drogéria.. nem, egy konkrét koton gumi bolt.. ?!?!?! vagy ez csak nekünk volt meglepő?! :D

Láázlo 2009.04.04. 04:41:09

@kidddo: szerintem nincs ebben semmi furcsa... amcsiban pl külön cukorbolt volt ugye... ott enni szeretnek az emberek, hollandban meg dugni...
más hely, más szokások

Láázlo 2009.04.04. 04:41:45

@AmericanBoy: amúgy mi a rákot keresek én még ilyenkor ébren????????

2009.04.04. 21:34:52

@kidddo: fejezd be a hupákolást. inkább fel kéne jönni lassan, vettünk 3 rekesz sört meg vodkát. remélem többiek is hoznak azért majd valamit. sweeeeeeeeeeeet

Láázlo 2009.04.05. 02:07:39

@D.O.M.I.N.O: na tisztázzunk valamit: mi ez a "SÜN" őrület??
vágom mi az, de nekem kb azért maradandó, mert VömöCS úgy örült neki, mint etióp gyerek a párizsinak
ennek van más poén értéke amúgy?
ha nekem kicsi a vicc-küszöböm, akkor elnézést :)

norway_baby 2009.04.05. 10:58:23

Hollandia elég szabad ország ahhoz, hogy a pék és egy ékszer árus között ott legyen egy condom bolt. :D Tutira lefogadom, hogy lesz még ennél is viccesebb dolog... A pék másik oldalán ott van egy szélmalmos, mellette meg egy tulipános... :D

kidddo 2009.04.05. 13:17:45

nem hiszem hogy ember szórakozhat jobban mint mi ebben a pár napban :D alig varom hogy megírjam a blogot :) de most go a citybe, shopping nap van :)

D.O.M.I.N.O 2009.04.05. 23:26:17

Kérlek kérlek kérlek írj mááááááááár valami újat!
Szomjazom az infóra!

kidddo 2009.04.05. 23:46:10

@D.O.M.I.N.O: lesz lesz majd, csak elég pörgős volt az utóbbi három nap.. nem nagyon lett volna időm, meg kiélveztem hogy itt van maya, kockulni tudok még sokat.. :S

D.O.M.I.N.O 2009.04.05. 23:58:42

@kidddo: jolvan jolvan, várok türelemmel. Majd most is biggyessz be 1-2 képet, ha lehetséges. Addig is nagy nagy cuppantás!
süti beállítások módosítása