egyike az utolsóknak...

 2009.06.19. 16:32

Hát ez is eljött.. lassan vége a kintlétemnek, bár még egy két dolog azért vár rám.

Tegnap volt egy kis sörözgetés az itteni tanárokkal. ez itt egy szokás féleség, hogy a tanárok és a diákok elmennek az év végén, megisznak vmit együtt és beszélgetnek. Elég furcsa dolog ez a magyar csere diákok számára, de igen, valahol ez működik. és tulajdonképpen egész jó volt. csak ketten voltunk ott Z-val mert a többiek már hazamentek, vagy épp dolgoztak. Mivel a suli sörözője épp tele volt, ezért úgy döntöttünk, hogy elmegyünk az egyik srác munkahelyére, mivel egy kocsmában dolgozik. Elég vicces szitu volt, néhányszor megengedte a főnöke hogy oda üljön, gyors válaszolt néhány kérdésre, aztán tovább is állt..
miután a tanárok nagy része befejezte a protokoll szerű kis italát, és leléptek, maradtunk hárman Jacques a koordinátor, Z meg én. Jacques javasolta hogy menjünk el Gronauba, ami már németország, ő ott lakik és olcsóbb a sör. Nagyon kedves volt, meghívott minket vacsorázni egy kedves kis étterembe, utána pedig megittunk egy két sört egy német kocsmában. Nagyon jól éreztük magunkat, Jacques egy nagyon intelligens, kedves ember, szereti a magyarokat, elég jól képben van, nagyon jól el lehet vele dumálni. csatlakozott hozzánk az öccse is, jól felcsillant a szeme mikor szóba jöttek a coffe shoppok, addig meg sem szólalt kb :) na mind1..
hát ennyit a mostani izgalmakról. hamarosan otthon találkozunk :) addig is, jók legyetek.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellokitti.blog.hu/api/trackback/id/tr851195703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajutta 2009.06.19. 22:40:11

ma megint olyan honvágy jött rám. egy pillanatra a könnyem is kifolyt:( egyébként egy boltban voltam és épp találtam pick szalámit.. aztán...

kidddo 2009.06.19. 22:51:15

:( sajnálom, kitartás! tudod hogy hol találsz ha beszélgetni szeretnél! :) luw

norway_baby 2009.06.20. 11:16:15

Várunk haza Kitti!
Jutti, neked meg kitartást!

kidddo 2009.06.20. 22:37:07

@norway_baby: mindkettőnk nevében köszönöm! :)

Tkq 2013.12.02. 23:55:33

Nagy kár, hogy Jacques-al már nem lesz sörözés, mert beraktak a helyére egy nőt Deventerből.
süti beállítások módosítása